Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där gömmer jag mig

 

 


bortom verkligheten vi känner
i de rum våra hjärtan tapetserar
bland de ord vi förlorat en gång


där gömmer jag mig
de dagar livet river hål på vår himmel




Fri vers av kath
Läst 208 gånger
Publicerad 2005-08-12 08:52



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
"de dagar livet river hål på vår himmel"..
*Andas ut* Detta är hur bra som helst, hur du använder dina ord..slutraderna är brillianta..
2005-08-13

    ej medlem längre
Bra! Speciellt de två sista raderna fastande jag för!
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath