Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mansdoft

Din doft brutus

omgärdar mig

värnar hoppet

om vi.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 10:30



Bookmark and Share


  Nathalia
Jag tycker om dikter som kan säga så mycket i få ord. Vackert.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP