Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blivande diakoner ska lära sig mycket och vigs förhoppningsvis efter avslutad kurs. en förutsättning är bla att man får en tjänst. klädedräkten är proper, grön skjorta med frimärkskrage sån som präster har och så ett speciellt halssmycke i lång kedja.


utan examen

i processen

att omvandlas

släpper vi en yrkesroll

ikläder oss omslagspapper

och innehåll

 

rosetten ges vid vigningen




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 10:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Om man iklär sig både innehåll och omslagspapper är ju allt väl.
Gillar dikten
2008-11-16

  Nathalia
Tankfull och finstämd dikt.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP