Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


jag sökte dig & fann dig

när jag träffade dig var de något jag sökte hos dig
jag sökte en känsla & en upplevelse att känna mig älskad och sedd
me dig känner jag mig sedd & älskad
just du älskar jag
i mitt hjärta gör du mig alltid glad
jag skriver just detta på mina kärleksblad
jag ska sända detta till just dig..med post
kärlekens gamla fina rost
ty, vi kan älska natten lång
och sjunga en fin gammal sång
kom nu..
jag älskar lilla du




Fri vers av anita VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-23 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP