Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under täcken av min vinter

 

 

små steg av dig i min dag
tysta avtryck nära sanningar
under täcken av min vinter


blåsten vrider orden jag hör
lockar vägar över svag is


och i den flyende morgonen
värker mina steg än
nära dina löftens väg


i en väntande ensamhet




Fri vers av kath
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-08-15 07:28



Bookmark and Share


  stannar kvar
Så väldans vackert...mycket bra skrivet.
2005-08-15

    ej medlem längre
Men så konstigt, än en gång är det speciellt första raden som talar till mig:

små steg av dig i min dag
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath