Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dyrbar visdom...

i sprickorna får patina sitt fäste

där värdesätts en livserfarenhet

de giver djup åt glansen, botten mot den lyster

där rynkorna blir kvitto att du levt

när ögonen bär visdom, håret silver

och munnen varsamt väger varje ord

märks att du levat genom några kriser

men också fått nåt gott av livets bord

man kan bli gammal utan att man lärt sig

att skilja äkta från vad billigt är

men den som tagit lärdom utav livet

en riktigt fin och mogen mänska är




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-30 15:18



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Så klokt och fint du uttrycker åldrandets skönhet.
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP