Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en god vän som fyller år idag!!!
Grattis Nancy!!!



Hipp hurra för Nancy idag



Godare vän får man söka med ljus och lyckta
Nancy hon städar och fejar samt hunden ryktar

På promenad i naturen med kikare och hopp
hoppas hon se fåglar med färggrann kropp

Intelligensen är enorm
tar ofta vännerna med storm

filosof in i det innersta med
kärlek och glödande värme
berättar Nancy så man
kommer närmre . . .

I fåtöljen med skönaste bok hon läser om
Änglar, älvor och andra planeter . . .
Ja på fantas(y)in finns ingen gräns
pluggar till lärare med mången referens

Så nu vi höja våra bubbliga glas
häller drycken i halsen och glas i kras
utbringar vi ett ekande vrål
HAPPY BIRTHDAY KÄRA NANCY
käkar tårta och till sist . . .

SKÅL!!!




Fri vers av DanSan
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-04 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan