Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A trully nonsense poem about what happen to me last night!


Crazy Dream . . .



In my dream . . .

there was a big blue eye
starring at me . . .

and sudenly, in came a cowboy
riding on a wild horse

and over the whole situation
there was a remarkable
starry night sky

a white heron was
looking att some red roses . . .

and a golden Dragon
was singing . . .

"We shal overcome . . ."

and a white peace dove fly by and
talking Chinese with a fly who sat
on one of the red roses . . .

W E I R D . . .

but i am sure it was a dream
hrmmm . . . or?









Fri vers av DanSan
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-06 12:44



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Konst med ord...sannerligen bra och väldigt intressant..
Visst kan drömmar vara kosiga.Gillas enormt mycket av mig..Höga och långa applåder //B
2008-12-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
A dream or not...
Vi en ny tanke
har fått...
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan