Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion:

 

hennes anställningsansökan möttes av Största Möjliga Tyssssstnad

detsamma av såväl cph som berlin

 

medan hon drabbades av plötsligt uppdykande x-men

och fick brev från Kriminalvårdsanstalten i Karlskoga

säkerhetsklass E

 

 

förstod inte Budskapet




Fri vers av Elin S
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-12-10 13:12



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Att förstå allt är lönlöst att ens försöka! (T)
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S