Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vi kallar





längs ryggradens stam
innanför det trådlösa mönstret
ett märke - likt stigma

runtom detta inuti
livet floden som för
mörker till ljus och åter igen

och vi väntar
vid det stora
det vi kallar nu




Fri vers av kath
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-13 07:45



Bookmark and Share


    vide
livet.... nuet... ljus och mörker...
fascinerande beskrivet...
roligt att läsa en ny dikt av dig igen :-)
2008-12-13

  karenina VIP
sparsmakat och vackert, har alltid tyckt om dina texter. det var så längesen sist, men det är roligt att få läsa dig igen :-)
2008-12-13

  Måna N. Berger
Den existentiella tyngden i dessa ord griper mig. De vilar i en mörk mystik.

"och vi väntar
vid det stora
det vi kallar nu"
2008-12-13

  Måna N. Berger
Den existentiella tyngden i dessa ord griper mig. De vilar i en mörk mystik.

"och vi väntar
vid det stora
det vi kallar nu"
2008-12-13

  Anders P VIP
nuet, det ogripbara och det enda vi har. Du fångar skymten av det. Mycket vackert.
2008-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Storslaget.
2008-12-13

  Vind
"Det vi kallar nu" där någonstans i den ogripbara resan. Blir smått morgonfilosofisk och det kan bara speciellt bra texter få igång :)
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath