Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och tystnad råder

 

 

så drar sorgen sin gardin
över det ljusa livet

och tystnad råder
där tårar tröstar smärtan

men ingen kan vända död till liv




Fri vers av kath
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-08-19 08:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En välformulerad sanning, bra fångat!
2005-08-20

  Hans w-art Westlund VIP
perfekt
2005-08-19

  Jessi
Jag önskar sååå att man kunde det...men som du skriver så, tyvärr.
2005-08-19

  Teresia Ridell
Vackert o sant....tyvärr.
2005-08-19

  Ola Rydberg
sann och väldigt bra
2005-08-19

  Rachel Roth
stillsamt, skört, vackert
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath