Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vattnet

förbli i den delade meningen
himlen över stan grånad
strax innan solen når
lövens trådverk

och orden talar
möter tystnaden
sakral som vattnet
placerad i dopfuntens betydelse

vi söker ännu omfamningen
den som skänker helade steg

den där saknad brister




Fri vers av kath
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-19 08:52



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Den här dikten har något speciellt, som är svårt att sätta fingret på. Det handlar om en stark känsla som byggs upp, men också om ett språk som bidrar till detta.

Lockar till läsning flera gånger i följd.
2008-12-25

  rebecca d VIP
vi söker ännu omfamningen...

just det, vi gör det...gillar atmosfären i dikten
2008-12-19

  Hans w-art Westlund VIP
"sakral som vattnet " vilken underbar mening.. låt oss vila där
2008-12-19

    Bodil Sandberg
Vilken vacker dikt kath!avgrundsdjup och stämningsfull!!ja mäktigt tycker jag!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath