Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Ett återsende.

Jag står där på perongen och väntar på en kär vän, och vilken glädje på kän.

Vi har inte träffas på ett tag det ska bli ett kärt återsende och mycket bra och roligt ska vi ha.

Vi åker för att fika sen ska vi hem och kika på tv.
På tv var det uch och sen gå vi och tar en duch.

Det var en bra poäng för vi hoppa i säng.

Kärlek kan heta duga för man ska helst inte ljuga.




Fri vers av anita VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-25 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP