Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nu





stillheten sluten och böjd
vinden utan styrka
och havet som lämnar oss

vår stig utan törnen
smultron på strå
läppars sötma

vi i ett nu
obesegrat

nära nära kärleken




Fri vers av kath
Läst 323 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-26 19:24



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
som alltid vacker känslosam
djup poesi
2008-12-27

  Stefan Palmqvist
Väldigt tilltalande och läses gärna om igen å igen.

Men jag förstår inte varför havet lämnar er.
Allt det andra i dikten går i positiv ton mot gemensamma äventyr men inte det. Vad har havet gjort.. Snyft. ;)

Kram!
2008-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Det känns som att jag kan läsa detta om och om igen och ständigt hämta nya vackra bilder ur det skrivna.
2008-12-27

  Anna Liljestrand
Härlig lummig känsla !!!
Som ett foto,
en skärva av tid.
2008-12-27

    vide
dikt som andas glädje och lycka... vackert komponerat av ord...
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath