Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av då




håller fast
andas nära
smärta och tillit

blir ett med morgon
ljusen har bränt ned
och du faller mot marken

fritt fall i mina armar
som ditt hjärtas sköld
trasigt av då

tårar gömda inuti
doften av din hud
och jag stänger o öppnar

nära sårade tankar
läkande sakta
och jag skyddar mitt hjärta

i rädslan att förlora







Fri vers av kath
Läst 310 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-29 09:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snyggt skaldat av dig!!!
2008-12-30

  aftermath
ibland värjer vi oss.
sanden letar sig alltid genom fingrar som sluter,
det har du fångat fint och smärtsamt här.
2008-12-30

  Ola Rydberg
Ja vackert och eftertänksamt
2008-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Så bräckliga vi är.
Som lerkärl.
2008-12-29

    vide
du skriver så intensivt... och sårbarheten känns så djupt i det du skriver... det blir så vackert....
2008-12-29

  Bellé
oj oj, jag tror många älskare känt så som du skriver, mycket vackert!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath