Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och btw, jag hade rätt.


fann den här bland mina utkast, och för att inte glömma bort så publicerar jag väl skiten!


kommer det vara såhär jämt?
andetag som klibbar, lim mellan
olika fingrars klädnad, två tungor
som tigger om sammansmältning?
nej. troligen inte, definitivt inte.

jag hatar att du aldrig ljuger,
vet du hur svårt det gör allt?
jag önskar jag kunde öppna min mun
men den dammar sönder, tungan har
fastnat i gommen och jag minns inte
längre hur man vibrerar sina stämband

så jag glömmer
drar igång musiken på högsta volym
vilar mig på pulsen, låter tankarna
hållas på plats med ljudvågor av stål
tänker att det som finns därinne
är för stort för att delas

kanske älskar jag dig inte trots allt,
kanske är jag en simpel kropp
byggd på hormoner som dansar
efter dina rörelser

kommer det vara såhär jämt?
andetag som klibbar, lim mellan
olika fingrars klädnad, barnet
jag har i halsgropen som skriker
och skriker efter kärlek?
nej. troligen inte, definitivt inte.

jag hatar att du aldrig ljuger,
inte att jag alltid gör det

förstår du?

det är jag som är fucked up
och det är bara en tidsfråga
innan du inser det








Fri vers av inutimonster
Läst 584 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-11-10 10:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Utkast, jo jag tackar.
2009-11-14

  Miss Mod
En öppen text att älska.
2009-11-13

  dead_prez
åh, ny text av monstret, jag ser mönster. underbart som vanligt.
2009-11-12

  tripto nin
kanske älskar jag dig inte trots allt,
kanske är jag en simpel kropp
byggd på hormoner som dansar
efter dina rörelser

höjdpunkt!
2009-11-10

  korpfjäder
Svider... men om diktjaget alltid ljuger...
fast det här är väl dikten om sanningen?
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster