Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ragnarök

Det flöt mycket blod
under vietnamkriget
och under många andra krig
och protesterna bleknade
i den röda färgen.

Men när koaglerna svartnat
och tårarna torkat in
kunde man väl hoppas
att någon ville lyssna:

Låt det inte hända igen!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-31 10:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
nej, låt det inte hända igen....varken det kriget eller något annat brott mot mänskligheten
mycket vacker och viktig text
2008-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Det var ju protesterna som stoppade Indokinarkriget.

Frågan man ställer sig i dag är: Vilka är krigshetsarna?
Svaret: De finns i Vita Huset i Washington.
Där sitter frimurarna och strävar efter världsherravälde.
De skapade USA och styr det.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP