Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärta






de är som vattnet
som isen utan smälta
stegen mot imorgon

kyla sveper mig
en mantel nött och bekant
då dagen möter

alla har en krans
törnen vända in
stilla flyter floder

möter hav
och jag söker dig
i en resa utan slut






Fri vers av kath
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 07:15



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är ju också så, ser jag nu, att titlarna på de här tre senaste dikterna hör samman och själva bildar en dikt!
2009-01-01

  Måna N. Berger
Det här tycker säger så mycket om allas våra liv..

"möter hav
och jag söker dig
i en resa utan slut"

Att i vår existentiella ensamhet söka ett du, är en resa utan slut.
2009-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Törnekronan bar Han för din och min skull, Kath.

Det är ett vackert språk du har.
2009-01-01

    Bodil Sandberg
En dikt så fylld av vemod och djup..och känsla tillfullo som inramar
applåder applåder!!
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath