Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
????????


svaren





så faller tid
möter oss
du - jag

så bryter dagar
sina skuggor
i kärlek

brusten eller hel
vi söker svaren

frågan ännu stum




Fri vers av kath
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-03 09:16



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vi är frågan.
2009-01-03

    Tea Alex
"frågan ännu stum" oerhört vackert!
2009-01-03

    vide
En annan kommenterade här nedan att det känns som att du smeker fram dina dikter. Ja, just så känner jag också. Du är otrolig på att fånga ett ögonblick, en tanke, en känsla och göra underbar poesi av den. Det är alltid mycket fängslande att läsa dina dikter!
2009-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Men sökandet fortsätter.
Ty sökare är vi.
"They called me the Seeker. I´ve been searching low and high..."
Någon skrev en gång: "Jesus är svaret, men vad är frågan?"

Ännu en dikt du smekt fram.
Det känns som att du smeker fram dina dikter.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath