Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Romantik.

Romantik är ett vackert ting som man måste vårda ömt.
Ta hand om din älskling, ta hand om dig själv och ta hand om livet som passerar.

Bjud på romantiskmiddag med levande ljus och blommor.
Bjud på dig själv och visa att du menar att du älskar den personen.

Förslå en romantisk promenad på tu man hand.
Viska då i dens öra att du vill forsätta din relation.

Sen kan du förslå en varm duch och sen kan man amore.




Fri vers av anita VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-03 19:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker bild och så fint om romantik, en extra spänning i duschen känns helt rätt
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP