Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lek




beröringens kyla i dina ord
färdens väg på krossat glas
där hemligheter förpackas
i såren av skärvor i mitt hjärta


väntande vid den vinter som stannar
berör min hand den frusna ytan
som omger din varma kropp
förbjuden att besöka tillåten att bese


leken en lek med galenskap
där förnuftet förlorat sin form



 




Fri vers av kath
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-08-23 08:18



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket tänkvärd denna
man får läsa flera
gånger
gillade speciellt
berör min hand den frusna ytan
som omger din varma kropp
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath