Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära spindeln

 

 

nära det bett en dödlig spindel bär
förökar sig mina steg i din trädgård
oförmögen att skilja dag från natt
sanning och lögn i drömmens spår

färger av kärlekens ord vittnar
avger eden om att tala sant
beslutar sig för andra vägar

och de passerar din trädgård
där ensamheten bor nära spindeln




Fri vers av kath
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-23 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath