Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fött och förlorat igen

 

 

mysteriets tanke begravdes
lämnade för en stund sin bana
i varje stund obegriplig
nära sanningens steg


tomrummet utvidgade sig i mig
sökte svaren bakom dina stumma ord
skälvande tankar i rädslan
förlorad i din förtrollning


där mörkret slukar ljuset
fött och förlorat igen




Fri vers av kath
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-08-23 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath