Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorat i det universum

 

 

där himlen målar sina färger
och natten speglar sig i stjärnor

vid fästet av evigheten 
där begraver jag orden

med minnet av dig
förlorat i det universum vi delar


 




Fri vers av kath
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-08-23 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath