Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbjuden i de steg jag hör

 



förbjuden i de steg jag hör
viskande rop i den natt de tillhör

där tiden har en annan mening
och den berusande smekningen
varar i andetag som kärlek föder


nära den stund där alltet upphör
för att åter födas




Fri vers av kath
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-08-23 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath