Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

--------------->8---


det är februari,
eller kanske mars,
och jag sitter på hallmattan
och skakar lätt förtvivlat
med en sax nedstucken i halsen
på jakt efter stämband

om jag håller min del av avtalet,

käften,

älskar du mig då?





Fri vers av inutimonster
Läst 607 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-11 19:35



Bookmark and Share


  eelinpersson
jag
gillar
.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster