Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universellt


ut genom fönstret
gnistrande vitkristall
främling

in genom glasruta
varm färgprakt
själv

två världar
hemma
i universum




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-07 14:57



Bookmark and Share


  Nasrin
helt fantastiskt vackert!!!!
2009-01-15

    ej medlem längre
Påminner lite om "Vem gick förbi min barndoms fönster" av Pär Lagerkvist.
2009-01-13

    Lillemor
En sprakande förening
väl värd att eftertrakta...
hur gör man?
Bra!
2009-01-11

  Carola Zettergren
Mmm, som speglar sig i varandra!!!:)Fint!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP