Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
snälla, minns det när du kysser någon annan.


Du är så söt med potatisskal i håret


Du är vacker när du sitter ner, du är vacker när du står, men vackrast är du när du ligger ovanpå mig. Du spänner underkäken för att du koncentrerar dig så mycket. Mina händer är på dina stenhårda ben. Du ser så allvarlig ut, som om du försöker försvinna in i mig helt. Mitt hår kittlar din mage och ditt ansikte drar ihop sig till det sötaste jag sett - ditt skrattansikte. Du har olika skratt, ett när man kittlar dig, ett när du tycker något är roligt. Jag kan dom utantill. Du håller om mig efteråt, min mage bultar och värker. Dina andetag blir tunga. Du är så söt när du sover. Inga snarkningar. Inga drömmar. När du vaknar pussas vi. Du kysser mig så som jag vill bli kysst, våra tungor som möts på mitten, lugnt, trevande. Sedan äter vi frukost. Du gör världens äckligaste mackor, ägg och majonäs-försäljningen skulle helt klart avta utan din hjälp. Du ser frånvarande ut, tänker på något matematiskt problem. Själv tänker jag på nyss. På hur jag vill ha dig igen. På hur våra barn kommer se ut. Din hand fångar upp min under bordet. Jag älskar dig, säger den. Jag trycker den hårt.

Du säger att vi är som syre och väte i en vattenmolekyl.
Pirret i min mage förflyttar sig ner till mina knän.
Vatten är livsviktigt, du vet, säger du.
Jag vet, svarar jag allvarligt.
Jag vet.
Fri vers av inutimonster
Läst 819 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-03-19 10:18Bookmark and Share


  barbazooia_
Ser att du inte skrivit här på mycket länge. Men om du ändå loggar in här någon gång, så vill jag bara att du ska veta en sak. Det finns två texter jag går tillbaka till om och om igen och läser när jag riktigt vill njuta. Den ena är Berit Robin Lagerholms "Återvunnen kärlek", den andra är den här.

När jag känner det som du kände och vill förstärka den känslan, då läser jag din text. Varenda mening berör mig och jag känner igen mig och min älskade så mycket, så mycket. Tänker att jag har sån ofattbar tur som får ha det så. Det rent praktiska i livet spelar ingen roll när såna känslor finns. Tack för att du skrivit ner dem på ett så underbart sätt. Kompakt, tydligt, men med perfekt ditlagda detaljer.

Jag letar febrilt efter texter med erotik beskriven enbart på ett fint sätt. Det finns ingen annan.
Det är den vackraste text jag vet.
2013-07-12

    ej medlem längre
så himla fin!
2012-05-05

    RivQah
Så jävla snyggt.
Massa puss.
2009-03-22

  Caprice! VIP
Välskrivet om erotik, frukost och bekräftande händer. Väcker ljuva minnen från en annan tid... Kram för den - och för minnena!
2009-03-22

  Elaine.S VIP
Så himla fint så man smälter...
2009-03-22

  Yrre VIP
Kärlek ÄR vacker. Jag är en kossa. Sa min man. Nyss.
2009-03-21

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackert i underbar fyllighet i enkelhet
2009-03-21

  CRAIDLARN
Haha, underbart att läsa. Önskar en tjej skriver så till mig någon gång. Detta var fantastiskt!
2009-03-21

  barbazooia_
Underbart. Så enkelt vackert..
2009-03-21

  Carola Zettergren
Du skriver bäst i hela världen..så det så!!!!
2009-03-21

  korpfjäder
Ah! Erotik utan porr
SKönt, lustfyllt vackert och verkligt. Njuter!
2009-03-19

    ej medlem längre
Wow---jag förundras över denna färgrika fantasi, underbart vackert och ömt skrivet, jag ser bilderna framför mig, målade som en tavla, tack!
2009-03-19

  Inkarasilas
So sweet. ändå kan du fan inte sluta vara ironisk. tänker på titeln och fnissar lite. ganska typiskt. här har du världens ömmaste text. ändå måste det kastas potatisskal. oh vad jag tycker om dina texter. får mig att minnas något. för länge sedan. capslock är paj. bli aldrig stor. teskedsbrutta. mjau och grädde i skålen.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster