Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något mellan kroppar



du sluter dina ögon
lindar in dig i visioner
greppar min midja hårt
känns som om min hud
smälter mot dina fingrar
rummet snubblar
över våra kroppar
träden leker med sina
silhuetter på din tapet
allting går så snabbt
jag stelnar
stanna i mig
sakta ner

för

inga orgasmer i världen
kan få mig att känna
som jag gör när du är
så stilla att det känns
som om jag faktiskt...









existerar













Fri vers av inutimonster
Läst 718 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-02-04 22:35



Bookmark and Share


  Diana,V
har läst den om och om igen..
men den fastnar liksom inte
i hjärnan
utan
i
hjärtat

så jag läser den om och om igen
*förälskad*
2009-05-15

  blaite
Ruggigt bra,,gillar det som fan..
2009-04-22

  greajt
b-e-a-utiful
2009-02-27

  en_kaospassagerare
vackert...
2009-02-20

  korpfjäder
*håller andan*
existens, att vara för att någon är så stilla att man finns....
mm. tycker om hur du skriver det.
2009-02-05

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2009-02-05

  Bjarne Nordbö
Detta är mycket bra. Det skrivs så mycket om kärlek här (är medbrottsling till det) att man lätt tröttnar på att läsa om det. Så gott då att finna en text som höjer sig, och nuddar vid något så stort som en existens.
2009-02-05

  Desert dust
wrooom. texten flyter på, rytmen gör att man läser utan att riktigt inse att man läser. man bara känner, liksom.
och jag är så svag för dina formuleringar;

"du sluter dina ögon
lindar in dig i visioner"

vem som helst skulle kunna skriva om ett ögonblick som detta, men få skulle fånga skörheten i kärleken som du. de små detaljerna, jag vet inte, det bara är något i ditt språk som gör dem levande.

det här är en vacker ögonblicksskildring som med dina ord fått evigt liv i de som läser och tar till sig. jag gillar dig SÅ

applåd!
2009-02-05

    Melona
vackert och
mycket fint skrivet om kärleken
tycker om den första delen oerhört mycket,

sedan stoppet
som gör sig effektivt
tilll sista stycket

med den
väl placerade avslutningsraden

snyggt detta,

tack!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster