Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tror du är redo för mig, men jag


regnet är vitt
och rinner in i något
som finns i mig och
bor i mig som en
tumör gjord av människa
strax innanför huden

och där vill jag tala om för dig
hur det forsar i mig
vita våldsamma hav
och hur ont det gör att känna så
men hur skönt det är att känna

hur jag pressar pennor i handflatan
och inte alls för att skriva
utan för att forma en liten grop där
som på något sätt bara tillhör mig

och när jag vill skriva
så ska jag skriva dig
en värld där jag är vild och verbal
och om allt som finns i mig som
jag helt enkelt inte kan leva

fast på något sätt är jag stolt
över alla sidor jag har som människor flyr;
på något sätt är det allt jag är och det
gör mig till min, och jag är min egen

så har det alltid varit, förstår du?
vitt och tomt som döda älskare
som en mamma som kastat sitt barn

jag

är
bara
min




Fri vers av inutimonster
Läst 670 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-01-13 19:07



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat
2010-02-22

  Bevingad
Fantastisk text. Bra och fängslande innehåll, brutalt ärlig som alltid och bra flyt!
2010-01-18

  korpfjäder
Med risk att upprepa mig - jag är alltid lika glad att möta dina texter, ditt sätt att dela rader så att det hoppar till i magen, orden som liksom bildar sig inuti. Så att det blir som en ordknuta att suga på. Länge.
Kram!
2010-01-18

    Furious Stylez
det känns precis som det ska är vad som skulle ha stått i kommentaren nedan.
2010-01-15

    Furious Stylez
kul och se nytt från dig, det precis som det ska
2010-01-14

  blaite
bra bra.....
2010-01-14

    99knivesinside
Så länge jag känner att jag inte passar in, så länge jag känner mig ensam och konstig så vet jag att jag inte förlorat mig själv till konformitet. Det känns bra. Och du skriver det så bra. Vita våldsamma hav.. det är så bra!
2010-01-13

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Trots det sorgliga innehållet blir den ändå mer vacker än sorglig. Fin!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster