Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erjfeofncdn iawpåondlc k


är det regn på mina fötter
eller når saknaden dit ner,
sjunker jag så lågt idag
att jag inte längre kan
lyfta mitt huvud





Fri vers av inutimonster
Läst 520 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-06-03 19:08



Bookmark and Share


  aPorcupine
Det jag tycker om i din dikt är att du använder "vanliga" ord på ett nytt sätt och skapar storslagen poesi.
2009-07-20

  Lia-Lej
Nej så lågt sjunker du aldrig min stolta, kloka vän, att du inte kan lyfta ditt huvud och din blick!! (och fortsätta se som bara dina ögon kan se)
2009-06-25

  korpfjäder
Det är kanske tårar?
Kram!
2009-06-03

  Aquila
Det är så himla bra! Sorgligt och underfundigt med en gnutta humor. Tack!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster