Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i aftonens vikande ljus

 

 

som färgen av den smaragd tiden begravt
likt havets tonande sång
berusar mig dina ord i aftonens vikande ljus

nattens ljud smyger sakta
fyller mina händers tomma rum

min skugga upplöst i din nu

 




Fri vers av kath
Läst 208 gånger
Publicerad 2005-08-25 09:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Har ännu ett förslag till sista raden, bara en ide:
min skugga är nu upplöst i din
2005-08-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath