Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara en tidsfråga innan vi har sönder varandra


du vecklar ut mig försiktigt, lägger mig raklång på sängen och landar bredvid. en hand under min tröja som smeker min mage och en som stöd för ditt huvud, och så ser du på mig. jag gråter tyst. du tänker en stund och så frågar du mig om framtiden. "om du fick bli vad du ville, vad skulle du bli då?". jag svarar inte och du ser smått uppgiven ut men fortsätter "för du kan ju bli vad som helst och jag skulle kunna bli typ... arkitekt. göra ritningar och bygga hus och sånt. tror du jag skulle kunna bli det? jag skulle kunna bygga dig ett hus! ett stort med alla fina färger... typ gult! visst tycker du väl om gult?". dina fingrar letar sig upp och smyger fram vid min hals. du fångar upp en tår, sedan ler du lite. ser på mig försiktigt under luggen. jag kysser dig hårt och drar täcket över våra huvuden.
tänker att jag hatar gult, men älskar dig.





Fri vers av inutimonster
Läst 652 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-11-25 17:59



Bookmark and Share


  bögpoesi
tagen
2009-12-17

  dead_prez
blutkind@hushmail.com

är min msn och jag räknar med att du är där för mig.
2009-11-26

  hets
åh
2009-11-26

  korpfjäder
man kan kanske stå ut med gult om man älskar någon
och som vanligt skriver du så att man måste säga att du borde försörja dig på det.
2009-11-25

  blaite
Mycket fin liten text..
2009-11-25

  Line W
Så fint skrivet!! Kram
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster