Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första

Sol i dammkorn
Blåa prickar vit botten
Mamma
 
Vita väggar
Grönt, turkosblått
Ljusgult, mörkbrunt
Min barndoms färger

Blankt cementgolv
Svalt och slätt
Kalkade väggar

Termitgångar.
Sand, skugga,
Klungor av kvinnor
Lugna sånger

Sol i dammkorn
Mörka skuggor
Hemma




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2009-01-11 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP