Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag och natt.

Vaknar på morgonen
Till ljudet av gråten
Kvinnor och barn
Köar på gården

Eller ännu en morgon
Störtregnet hamrar
Plåttaket trummar
Efter fyra års torka

Ligger på kvällen
Lyssnar till åsnornas
Kvällshesa ekon
Hiiii, håååå, hiii, håååå

Eller andra kvällar
Fotogenlampan lyser
Från mörkret långt borta
Hörs trummornas rytmer

Hundar skäller, tuppar gal
Men mest av allt
Rakt genom allting
Kvinnornas sång.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2009-01-11 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP