Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Himlen är osyldigt blå.

Jag tittar upp på himmeln och ser att himeln är så blå.
Jag tycker att himlen liknar ett vitt hjärta.
Hjärtat för mig är tro, hopp och kärlek störta av dessa är kärleken.
Kärlek ska man vinna genom att lita på varandra och ge varandra utrymme för att göra andra saker.
Jag sitter och tänker på texter på ted gärdestad himmeln är oskyldigt blå.
Lyssna på musikenstextlåt.




Fri vers av anita VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 18:11



Bookmark and Share


    sajo
Hej!

Tack för dina ord som jag har insett i och med min kroniska sjukdom. En sådan bra text. Ibland orkar jag inte följa med ut men min älskade vän måste få göra sitt.

Sedan så gör vi det vi orkar tillsammans då jag vilat. Din text spar jag som bokmärke.

Applåder.
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP