Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt ifrån

 

 

så vänder jag blad
paketerar bilder av dina spår
river orden vi samlade i bitar
spar dem osorterade

de skyddar mig nu 
långt ifrån värmen av din hud




Fri vers av kath
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-08-26 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Fastnade speciellt för orden "paketerar, river och osorterade"
2005-08-26

    Bodil Sandberg
Mycket mycket intressant - jag ser ofta på en dikt (försöker)från olika perspektiv och här kan jag utläsa sorg,förnöjsamhet och värme - ur en annan vinkel ser jag ond bråd död,hat,is
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath