Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollställning

Jag lägger mig ner i min säng
Tittar upp i taket
Fäster blicken på en svart prick
och försvinner in i min tankevärld
Tror inte att du vet egentligen
Tror inte heller att du bryr dig
Det jag känner är så sant
Mina känslor har inte förändrats

Nollställning

Det är inte så lätt
Då måste jag radera ut allt det fina också
Glömma bort allt det där som håller mig vid liv

Nollställning

Är det först då du kommer tillbaka?
När jag har börjat om någon annanstans?

Nollställning

Det är inte jag som är förvirrad
Jag vet vad jag älskar
Ifrågasätt inte min kärlek igen
Som om jag inte visste vad KÄRLEK är...

Nollställning

Jag längtar
Jag saknar
Jag drömmer
Jag fantiserar
Jag älskar

Jag tänker inte NOLLSTÄLLAS!
Jag vill fortsätta känna såhär,
men jag önskar att du kunde känna likadant
Det hade ju gjort saken lättare...




Fri vers av Charly
Läst 749 gånger
Publicerad 2005-08-26 17:08



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så, precis så känns det. Min älskade är borta från den här världen och jag kommer aldrig att bli nollställd mer. Allt, utom de sista raderna var exakt mina känslor. Jag är MYCKET BERÖRD. Tack! Den här dikten ska jag ha vid sängen och läsa nästa gång livet är grått och \"livslöst\".
2007-07-01

  HQ
åh vad jag känner igen den frustrationen!
Då när det vore lättare att bara bli nollställd.
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly