Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu på färd runt tiden

 

nära de svarta dagarna
där vi möts, förenas
skiljs och dör
för att sedan åter leva

nära mig i dig
än en gång intill utplåning
i den hetta öken ger

och solen har åter bjudit oss sitt ljus
månen ännu på färd runt tiden

där vi svävar i rummen mellan nu och då




Fri vers av kath
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-08-26 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath