Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ton




en eld en svalas flykt
trädgårdars glömska
i en vinter längesedan gömd

i spår av böckers ord
väntar vi vid trädets fot
när salvian doftar av morgon

kyssen begravd i kvällens kappa
smeker ännu mina läppars tystnad
stjärnor följer oss till den gömda staden

pianot förseglat av begärets underton
våra fingrars spel genom barriären
tangentens följsamma öppning

den ton som hjärtat bär




Fri vers av kath
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-19 13:24



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
vackert!

den ton som hjärtat bär

den hörs i dikten! :-))
2009-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Magnifikt!
En veritabel pärla.
2009-01-19

  Måna N. Berger
Vackert som en glömd saga, längtansfyllt. Bilder stiger ur orden. Det finns gömda platser.. du får mig att tro på det!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath