Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en spegel




lyssnar - letar bilder - försvinner i dig
som en spegel letar ljus för sin överlevnad
jag bor där i det varma nära din mjuka hud
och inget gör mig lyckligare, nej jag ljuger
- inget gör mig saligare - än när vi möter
ljusets första stråle utan villkor bara nära
den känsla som trotsar alla faror




Fri vers av kath
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 20:47



Bookmark and Share


    vide
"nära den känsla som trotsar alla faror", ja, där finns styrkan...
2009-01-19

  Måna N. Berger
Vackert. Existerar det verkligen sådant..
2009-01-19

  Larz Gustafsson VIP
"utan villkor" - "bara nära".

För att citera Dag Vag: "Då e de´ som de´ ska va´..."
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath