Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu helt






som orsak och verkan
kausialiteten bunden
i timmar och nätter

metafysiken i vår lek
determinerad eller fri i sin vilja
våra svar glider längs nätter

på en solvarm brygga
söker jag ännu din hand
mitt paradigm ännu helt




Fri vers av kath
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 09:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa händelser dröjer sig kvar årstiderna igenom.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath