Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

landar nära




det är tonerna - musiken
den som bildas i mig
mellan dina händer

den söker orden
väjer för faror
landar nära

det outtalade finns där
i varje ton - i varje rörelse
mot och emellan oss

vad - en hemlighet än




Fri vers av kath
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-22 10:15



Bookmark and Share


  mjuk
Mycket nerv i denna text. Spänning. Härligt!!
2009-01-29

    vide
läckert skrivet... tycker speciellt om frasen "den som bildas i mig mellan dina händer". Den ger mig en skön bild....
2009-01-22

    ej medlem längre
åh. madre mia. första strofen! hur prickimittat är det inte?!? ljuvligt, precist och underbart nära. jag spar den strofen närmast mitt hjärta. tack.
2009-01-22

  Måna N. Berger
Kanske kan det aldrig mer bli så vackert, så nära, som i det outtalades musik mellan två som innerst i hjärtat känner hemligheten.
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Musik är ett fint sätt att kommunicera på/med.
2009-01-22

    ej medlem längre
Vilket skönt lugnt flyt du lyckats uppnå här..
Riktigt behaglig att läsa (med risk för att låta trist)
Och dessutom, ett skönt innehåll som efterlämnar en skön känsla..
Grymt bra gjort och värt applåder till tusen.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath