Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domaren


Representerar distans
för att kunna stå
för den roll hon har
är inte påverkbar




Fri vers av Elin S
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-10-21 20:55



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Oj Oj..Här kommer det..jag förstår hur du funnit inspiration till denna..Men jag tänker skolfröken..en sträng sådan med svarta kläder och mustash..brb.bäst att sköta sig..
Din luring..du har skrivit denna lite svårt men jag tror att det avr meningen..du beskriver en orubblig varelse..en domare..finns det nått högre att ta sig förbi i rättsväsendet? Synd bara om hon in teär "påverkbar"..Det ordet lämnar en med en konstig känsla..
Ovanligt av dig att skriva så kort men det har inte sänkt standarden ett tumm!!
2005-10-24

  Propella
*applåderar igen*

Det förundrar mig hur du inte kan ha 31 kommentarer på den här texten! Den är ju fyra rader briljans.
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S