Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möte med mig... 2003 var det


Terapeutiskt samtal

Varför pratar vi om det här?
Har det med saken att göra?
Kanske...

Jag tänker aldrig som du
förrän efter ett tag.
Då ser jag också.

Sitter tyst och ser ut
låter känslorna spela
i ansiktet.

Någon gång när jag kommer hit
ska jag kanske, kanske
våga släppa masken.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2009-01-23 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP