Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag spelar genom etern

Hest viskande
eller klar som ett vattensprång
tonen ur min flöjt
speglar mig
 
silvrigt glänsande
stum för den som inte kan
blåsa ton i en flaska
men levande i min hand

jag spelar i mitt solbelysta vardagsrum
sången svävar i taket
och sjunker tillsammans med dammpartiklarna,
fyller rummet.

Blunda. Lyssna.
Hör du den långsamma satsen
ur en flöjtkonsert?
Jag spelar för dig.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2009-01-23 12:26



Bookmark and Share


    papillon
Urtidsinstrument - jag hör!
2009-01-23

    JacobS
Vackert inbäddad fråga
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP