Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städning i minneskontoret

Att minnas tillbaka är inte så lätt
jag minns mindre och mindre ju längre jag backar
men det känns viktigt och rätt på nåt sätt
och anstränger mig om än ingen mig tackar.

Världen var stor, det var mycket att lära
jag fick ändra och anpassa mig varje dag
ett ansvar för en liten en rätt stort att bära
anpassningens mästare, det är jag.

Och fast jag minns mindre och kanske minns fel
så är det rätt mycket att ställa till rätta
sortera i minnet, försöka bli hel
och hoppas att jag mår bättre av detta.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 12:27



Bookmark and Share


    Camilla Jansson
tänkvärt för oss alla som bara blir äldre och äldre
2009-01-27

  Mr Lindemann VIP
Ärliga och uppriktiga rader så
som leder en att tänka efter på sitt eget liv
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP