Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det väntar ett avsked

 

 

det väntar ett avsked i tiden
en stund då livet samlas

fångar meningen
vänder sin blick inåt
stiger ut i evigheten

den vi alla delar
jag ler och gråter
men vet att du väntar

-tills vi ses igen
smeker jag dig
till avskedd och skydd

viskar ditt namn
så att det åter kan födas

 




Fri vers av kath
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-08-28 09:28



Bookmark and Share


  Anders_A
För mig beskriver dikten olika sorters farväl - där känslan ändå är densamma. Tröst i det bittra avskedet: att känslan kommer att födas igen.
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath