Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyller tid





ännu hel
som omärkt glas
ligger jag framför dig

natt som skyddar
stunder av rädsla
fingrar genom ditt hår

långt innan nu
viskade vinden sin bön
oändlig i sitt slut

tystnaden fyller tid
vi en bild av älskares beröring
som öppningen i mörker




Fri vers av kath
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 09:00



Bookmark and Share


    vide
jag är alltid full av beundran över dina formuleringar...
bara du kan byta ett banalt ord som "tidigare" mot "långt innan nu"...
du skapar verkligen poesi...
2009-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Beröringen märker glaset. Sedan är man märkt för livet.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath