Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamerakvinnan




Hela mitt liv

har jag stått bakom kameran

Nu

Vill Jag

stå i blickfånget




Övriga genrer av Fångad i en Snöglob
Läst 553 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 18:56



Bookmark and Share


  Ellen Vivelavita VIP
Du har stått i mitt blickfång en stund nu. =D
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob